Gadekontoret - En Værdig Børneforsorg For Alle

.




Denne side indeholder primært praktiske informationer omkring Gadekontoret -En Værdig Børneforsorg For Alle. Hvis du gerne vil vide noget om de forhold indenfor børneforsogen, som er grunden til, at vi laver Gadekonteret, så kan du læse om den globale protest her og du kan også læse den aktuelle artikel fra ekstrabladet hvor Tønderpigen Zandra fortæller hvorfor hun ikke mener at tvangsfjernelse af flere børn er løsningen.

Gadekontoret -En Værdig Børneforsorg For Alle

Gadekontoret ønsker at skabe dialog og oplysning omkring hvad der forgår på området for anbringelse af børn.

Det er meningen at Gadekontoret skal tage rundt om i landet (og hvem ved måske også til andre lande) og møde de lokale borger, de lokale politikkere, hvis de vil møde os og nok så vigtigt de lokale aktivister og på den måde være med til at styrke de lokale netværk.

Gadekontoret løber af stablen en gang hver måned. Som udgangspunkt på en lørdag. Det vil fremgå båd her på siden og i vores Facebook gruppe hvornår kommende afviklinger af Gadekontoret finder sted.

Basalt set kan Gadekontoret gennemføres af en enkelt person, som står på gaden med et stort banner på ryggen og en håndfuld af flyers i hånden.

Gadekontorets hovedformål er at skabe dialog og oplysning via samtale med mennesker på gaden, med lokale aktivister, med lokale politikere og journalister og andre som ønsker at indgå i en dialog.

Gadekontoret indsamler historier

Vi ønsker også at indsamle historier når vi er ude. Det vil sige hvis i har en historie om systemovergreb og menneskerettighedsovertrædelser, selvfølgelig særligt i forbindelse med børneforsorgssager så vil vi gerne indsamle dem. Vi vil gerne lave indrapportering til The High Commission ved menneskerettighedskommissionen i Strasbourg, men vi vil også gerne lave et arkiv til brug for journalister som gerne vil finde cases til artikler og lignende.

Planlagte afviklinger af Gadekontoret

Gadekontor 1. Rådhuspladsen i København lørdag den 18. 1. 2020 kl. 11 - 13

Gadekontor 2. bliver i Vesthimmerland - dato Kommer snarest samt møde sted

Gadekontor 3. bliver den 7 marts i Varde Kl 14 vi mødes på rutebilstation og går til torvet

Gadekontor 4. bliver i april i Odense dato og tid kommer snarest muligt.

Organisation

Gadekontoret er et initiativ under Klip-Nordic. Initiativet er ledes af Børge Petersen og Mikkel Meinike Nielsen

Inspiration

Inspirationen til Gadekontoret -En Værdig Børneforsorg For Alle er kommet ud af mødet med bevægelse en "En værdig Psykiatri For Alle".

Inviteret os

Hvis du mener at din lokale Rådhusplads kunne bruge et besøg af gadekontoret så inviteret os. Du kan bruge Klip-Nordics kontakt formular eller kontakte os på Facebook gruppen

Kommentarer