Tænd Et Lys Arrangement








#Dec7Protest



Tænd et lys arrangemen

Som i måske ved er der den 7. December 2019 Global Demonstration imod den familiesplittende børnebeskyttelsespolitik vi ser her hjemme og i masse andre lande rundt om i verden. Der vil i den forbindelse være en demonstration som starter inde på Rådhuspladsen i København kl. 12.

Ikke alle kan komme til København og deltage i demonstration og det ville også være fint, hvis der kunne foregå noget i Jylland i nogle af de mellemstore byer hvor der er mange problemer med børneforsorgen.

En kvinde fra Jylland foreslog og vi kunne lave et eller flere lys-tændings-arrangementer.

Den idé har jeg prøvet at forme lidt på og lave til et koncept som jeg håber kan inspirerer.

En nem, diskret og juleagtig måde at deltage i den globale protest mod den familiesplittende børnebeskyttelsespolitik  den 7. december.

Her er ideen:

 - Kom i kontakt med en lille gruppe mennesker i det lokale område, der ønsker at deltage i et "Tænde et lys arrangement" den 7. december.

- Udvælg et sted i dit lokale område, der passer.  Et sted som vil være mørk nok om aftenen til, at lysene lyser op.  Et sted, der ikke er for travlt, men heller ikke alt for forladt.
- Bestem tidspunkt for begivenheden (helst efter mørkets frembrud på den 7 december)

- Meld begivenheden til os i arrangørgruppen, så vi kan sætte den på listen.

- Måske oprette en Facebook-begivenhed (ikke påkrævet)

- Få fat på nogle stearinlys, der ikke for let blæser ud i vinden.

- Lav et kort eller et brev med ønsker og tanker til de børn, der er blevet taget væk fra deres familier og til familier og pårørende, der har fået deres børnene taget væk.  Hvis du selv har fået dine børn fjernet så lav et kort eller brev om det.

- Den 7. december mødes i på det sted, som i har aftalt, på det tidspunkt, som i har aftalt.  Tænder jeres lys og lægger jeres breve eller kort ved siden af ​​af dem.  Hæng ud i en times tid.  Taler med hinanden og med folk, der går forbi.

- Når i er færdig med begivenheden, tager i  lys og brev med, så stedet efterlades pænt og ryddeligt.

En sådan lille begivenhed behøver ikke tilladelse fra myndighederne.

Kommentarer