Stop Barnevernets ideologi! - Demonstration


Demonstration i København og Aarhus den 7 september klokken 14

Lørdag den 7 september demonstreres der i over 40 byer over hele verden imod "Barneverentes idologi". En ideologi som giver myndigheder stort set uindskrænket ret til at griber ind i familiers liv og fjerne børn med domstolenes velsignelse. I Danmark deltager Aarhus og København i den internationale demonstration.

Links:

Pressemeddelelse, Facebookside danske, Facebookside international, Brochure på DanskBrochure in English

Sted og rute

Demonstrattionen i Aarhus starter kl kl 14 ude foran banegården og bevæger sig af den på kortet optegnede rute. Når optåget når frem til Rådhuspladsen som er endemålet vil der være taler.


Demonstrattionen i København starter kl kl 14 på Rådhusplandsen og bevæger sig af den på kortet optegnede rute. Når optoget når frem til Christianshavnsslotsplads som er endemålet vil der være taler. 
Plakatprojektet "Mit Manglende Barn"

I forbindelsen med den internationale protest imod Barnevernet ideologi har vi i Danmark taget initiativ til et plakatprojekt, som vi kalder "Mit Manglende Barn". 

I Danmar k er Barneverenets ideologi ikke bare en fjern trussel! Mange af os, som demonstrerer den 7. september, har selv fået tvangsfjernet vores børn. 

Plakatprojektet "Mit Manglende Barn" er en illustration af dette. Det er forældrenes egne billeder af sig selv og børnene, som er blevet lavet om til stiliserede farvetonede plakater, hvor børnene er blevet dækket af en ensartet farveflade for at udtrykke det forhold, at børnene ikke længere er nærværende i den familierelation, de kom fra. Demonstranterne har på den måde mulighed for at bære en plakat af deres egne "manglende" børn ved demonstrationen. Samtidig kan man se plakatmotiverne online.


Print en stor plakat på en lille printer. Plakaten udskrives i seks dele som du selv sætter sammen til en stor plakat. Alt de behøver er en farveprinter, et stykke pap eller plade, en stang, tape / lim og lidt fingersnildhed. 
Kommentarer